Geen keuze of onbeperkte mogelijkheden?

Echte professionals zoeken niet, die vinden

Voor verschillende verlichtingsprojecten zijn verschillende oplossingen en prijsniveaus vereist. Met de Philips productselectietool en de totale eigendomskosten-calculator kun je de juiste LED-verlichting vinden die past bij de plannen en het budget van je klant. Ontdek het zelf!​

Een LED-lamp voor elke behoefte, van de wereldwijde marktleider in verlichting.

Ontdek precies wat je zoekt in ’s werelds meest uitgebreide assortiment met LED-verlichtingsoplossingen.

Stijlvolle en betaalbare LED-armaturen voor elke ruimte

Interact Ready: connected verlichting, ontworpen voor succes

Connected verlichting houdt in dat LED-lampen met geïntegreerde sensoren worden gekoppeld aan toepassingssoftware. Dankzij het Interact Pro-dashboard en de bijbehorende app is connected verlichting nu ook verkrijgbaar voor het MKB. Het werkt soepel samen met Philips Interact Ready CoreLine armaturen, MasterConnect LEDtubes, sensoren en wandschakelaars. Van industrie tot magazijnen, kantoren en parkeergarages, het is nu mogelijk je lampen slimmer en efficiënter te maken en tegelijkertijd nieuwe zakelijke kansen te genereren.

Stijlvolle en betaalbare LED-armaturen voor elke ruimte

Philips CoreLine: voor elk project waar licht het verschil maakt.

Oud of nieuw, optimale verlichting kan een gebouw veranderen in iets heel bijzonders en er een plek van maken waar mensen graag werken en wonen. Bezorg je klanten een 'wow'-moment met Philips CoreLine: het volledige assortiment van hoogwaardige LED-verlichting dat het referentiepunt vormt in de branche. Want als licht echt belangrijk is, wil je geen foute keuzes maken.

Specialist in LED-retrofit

Philips Ledinaire: voor je dagelijkse verlichtingsklussen

Je kan rekenen op betrouwbare, goed werkende oplossingen die doen wat ze beloven. Kies voor vertrouwde prestaties en verwachte resultaten met door Philips geteste essentiële onderdelen. En dat voor een voordelige prijs! Philips Ledinaire is de voornaamste serie met vertrouwde producten voor dagelijkse verlichtingstaken waarbij goede prestaties van belang zijn.

Onmiddellijke besparingen met gemakkelijk te monteren tubes

Philips LED TL buis: onmiddellijke besparingen met gemakkelijk te monteren TL buizen

De Philips LED TL buizen zijn eenvoudig en ultra-efficiënt, en daardoor ook de snelste en gemakkelijkste manier om over te stappen op LED voor onmiddellijke energiebesparingen gedurende een lange en betrouwbare levensduur. Ons assortiment van Philips LED TL buizen is geschikt voor een veelvoud aan toepassingen, zodat je elke keer weer de juiste LED TL buis kan monteren.

De perfecte sfeer met LED-lampen

Philips LED-lampen voor de perfecte sfeer

Philips LED-lampen zijn ontworpen om een prachtige sfeer te creëren met verschillende visuele effecten en de mogelijkheid om het licht te dimmen, zodat je het licht kan afstemmen op elke toepassing.

Stijlvolle en betaalbare LED-armaturen voor elke ruimte

Philips TrueForce: de perfecte overstap van HID naar LED

Veel klanten kijken er erg tegenop om hun kantoor, gebouw of magazijn te moeten sluiten om alle lampen te vervangen. Met deze speciale LED-retrofitproducten wordt de installatietijd tot wel 90% verkort en kan je klant toch profiteren van energiebesparende voordelen.

Ondersteuning bij het verlichtingsontwerp

Ondersteuning bij het verlichtingsontwerp

Of je nu meer projecten aan wil nemen of je verlichtingsontwerp wil verbeteren, we hebben een aantal tools waarmee je de beste resultaten kan behalen. Van calculators voor de totale eigendomskosten tot aan ondersteuning bij het ontwerp en handige apps, je vindt het hier allemaal.

Traditionele verlichting

Traditionele verlichting

Ons traditionele assortiment heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en waarde voor je geld. Ons brede assortiment bestaat uit verschillende lamptechnologieën (inclusief halogeen, geïntegreerde en niet-geïntegreerde compacte fluorescentie, en compacte en reguliere HID, evenals overeenkomstige armaturen, verlichtingselektronica en starters).

Word een expert in verlichting

De Signify Lighting Academy is een leerplatform waar je alle relevante educatieve materialen terugvindt die veelal vergezeld worden van beoordelingstests (voor certificaten). Bekijk onze nieuwste trainingen waarmee je een gecertificeerde installateur kunt worden in slimme verlichting.

Commerciële training

Dit pad is gericht op functies en voordelen van de op zichzelf staande versies voor connected lighting en de versies met een gateway. Als je je wilt verdiepen in het Internet of Things (IoT) kun je contact opnemen met je vertegenwoordiger van Signify om toegang te krijgen tot de specifieke training daarvoor.

Technische training

In deze training leer je precies hoe je aan de slag kan gaan met de app en hoe je de verschillende functies van de Foundation en Advanced niveaus in gebruik kan stellen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor installateurs en blijf op de hoogte van onze innovaties.

Vind een distributeur

Vind je dichtstbijzijnde distributeur of partner.

Neem contact op

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bekijk meer

Echte professionals, echte verhalen

Je bent een echte verlichtingsprofessional. Geen amateur, geen hobbyist, maar een expertinstallateur. Daarom vertrouwen mensen jou met een van de belangrijkere dingen in het leven: licht.

Installaties

Vragen over de installatie? Bekijk onze installatievideo's over CoreLine armaturen en LEDtubes.